BLOEM

Let’s connect! Volg me op Instagram om dagelijks geïnspireerd te worden over bloemen en om op de hoogte gehouden te worden van alle extra’s.

De Bloem

Er zijn zoveel verschillende bloemsoorten, waardoor het moeilijk is om een favoriet te kiezen. De ene dag werk ik met pioenrozen en de andere dag met tulpen, het verschilt per seizoen en dat maakt mijn werk juist zo leuk en afwisselend. Mijn boeketten (en planten) kunnen met of zonder vaas of pot geleverd worden en in alle soorten en maten gemaakt worden. Mijn bloemen zijn dag- vers en hebben de beste kwaliteit. Ik kies alles zelf zorgvuldig uit en kwaliteit is key!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter via het contactformulier.

Bloemen abonnement Zaanstad

Bloem abonnementen

Wil je je bedrijf in de verse bloemen zetten? Of word jij blij bij de gedachte om thuis wekelijks verse, nieuwe bloemen te hebben?

Ik verzorg op maat gemaakte bloem abonnementen inclusief vaas.
Met een Bloem & Bijzaak abonnement kies je elke week (of om de week) een mooie verse bos uit, met vaas, die bij jou bezorgd wordt. En dit voor een vast bedrag per maand.

De bos wordt elke week (of om de week) vervangen en wordt uitsluitend gemaakt met verse bloemen van het seizoen. Specifieke wensen? Geef deze gerust door, ook daar houd ik rekening mee.

Bloemen fleuren de ruimte op, geven heerlijke geuren af, maken mensen vrolijk. Need i say more? Laat je contactgegevens en wensen achter en ik maak een bloem abonnement op maat voor jou! Uiteraard is het ook mogelijk om een proef abonnement af te nemen van een maand.

Bruidsbloemwerk

Droom jij al je hele leven van deze dag? Van jouw trouwjurk, de locatie, alle details? En wie jouw boeket gaat vangen? Jouw prachtige boeket, die helemaal op maat gemaakt is, speciaal voor jouw mooie dag!

Met mijn bruidsboeketten wil ik je meenemen in de wereld van geur, kleur en emotie. Een boeket dat perfect bij jou persoonlijkheid en jurk past. Mogelijk heb je op Pinterest of Instagram al inspiratie opgedaan en weet je precies wat je wil, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij je graag laat inspireren. Here i am!

Ik bespreek met het bruidspaar telefonisch tijdens een intake wat de wensen zijn en aan de hand daarvan plan ik een afspraak in zodat we persoonlijk kennis kunnen maken. Samen maken we dan alles concreet en ga ik aan de slag met een offerte, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Ik verzorg ook bloemen op locatie en doe de styling dus het kan zomaar zijn dat we ook die wensen samen bespreken op jullie trouwlocatie.

“In A field of roses she is a wild flower”

Rouwbloemwerk (een laatste bloem…)

Een laatste bloem… een laatste groet. Bloemen kunnen zo veel betekenen. Bloemen zeggen iets over iemands persoonlijkheid, over het leven, over de dood, bloemen spreken.
Bij rouw bloemwerk komt veel emotie kijken en deze emotie zet ik graag voor je om in een mooi en eervol rouw bloemstuk of rouwboeket.

Hoe fijn is het als je jouw laatste bloem in je eigen vertrouwde omgeving kan uitzoeken. Bloem & Bijzaak komt bij je thuis om met je mee te denken en al jouw ideeën om te toveren tot een prachtig bloemstuk. Ik werk met een digitaal fotoboek waar ik graag samen doorheen loop om in alle rust een mooie laatste bloem met jou uit te kiezen, met de bijbehorende teksten, linten en kaarten.

Deze service aan huis is kosteloos na het bestellen van een Bloemwerk. De prijzen van de rouwstukken/boeketten variëren en zijn aan te passen naar jouw budget.

“No rain no flowers”

Rouwboeket Zaanstad

“Toen mijn oma overleed wilde ik een heel mooi, opvallend en vooral kleurrijk grafstuk met een chique uitstraling. Precies zoals mijn oma was, kleurrijk & chique. Leonie kwam langs en liet ons een boek vol mogelijkheden zien. Wij kozen iets uit het boek en gaven daar samen een andere touch aan, zodat het een heel mooi, gepersonaliseerd grafstuk werd met bijpassend lint. Ontzettend tevreden over Leonie en haar werkwijze. Bedankt Leonie!”

Elise Dijkstra